Organiseer een Burendag en maak kans op € 250!

Wij vinden veiligheid en gezelligheid in uw buurt belangrijk. Dit verbetert de leefbaarheid voor iedereen. Daarom organiseren wij net als vorig jaar een burendagactie. Buurten die een burendag organiseren maken kans op € 250.


Woningcorporatie Accolade vindt veiligheid en gezelligheid in uw buurt belangrijk. Dit verbetert de leefbaarheid voor iedereen. Organiseert u een Burendag? En huurt u een woning van Accolade? Laat het weten! De eerste tien ideeën die voldoen aan de actievoorwaarden krijgt € 250.


Wat is Burendag?
Een Burendag is een dag waarop u gezellig samenkomt met uw buren. En waarop u iets goeds doet voor elkaar en de buurt. Denk bijvoorbeeld aan het opzetten van een buurtmoestuin of het organiseren van een straatspeeldag of buurtbarbecue. Buurten worden leuker, socialer en veiliger als bewoners elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt.


Hoe maakt mijn buurt kans op € 250?
Accolade ondersteunt graag sociale initiatieven. En wat Accolade betreft is het altijd burendag. Organiseert u een burendag tussen 17 juni en 31 december 2015? Lees dan de voorwaarden over de actie op de website www.accolade.nl. Download het aanmeldformulier en stuur dit voor 1 augustus 2015 ingevuld terug. De tien ideeën die het eerst binnenkomen en die aan de voorwaarden voldoen beloont Accolade met € 250. Dit geld kunt u gebruiken om uw idee uit te voeren. In augustus publiceert Accolade de winnende ideeën op haar website, Facebookpagina en Twitter.


Wilt u ook een bijdrage van het Oranjefonds?
Kijk dan op www.burendag.nl. Hier staan tips hoe u een burendag kunt organiseren. Verder vindt u er een checklist, posters en uitnodigingen. Dit jaar is de officiële Nationale burendag op 26 september. Als u een burendag organiseert op 26 september, kunt u ook aanspraak maken op een bijdrage van het Oranjefonds.

Meer informatie over de actie leest u op onze website:

http://www.accolade.nl/Nieuws/Nieuwsberichten/2015/juni/Organiseer-een-Burendag-en-maak-kans-op-250